A finom haj tökéletes kondicionálója

A finom haj rendkívül finom ellátást igényel – az elemek könnyen megsérülhetnek, és a hajápolási termékek kemény vegyi anyagok felhalmozódásával mérsékelhetők. A száraz, törékeny, lapos vagy gyakran frizurákat olyan mélykondicionálókkal kell kezelni, amelyek táplálják és revitalizálják a hajat. Keresse meg a természetes összetevőket vagy a vegyi anyagok alacsony szintjét, valamint a hozzáadott fehérjékkel és erősítőkkel rendelkező kondicionálókat.

Kerastase Nutritive Masqueintense finom hajra

A Kerastase Nutritive Masqueintense a finom hajhoz szilíciumot tartalmaz a finom haj erősítésére, és az “InStyle” magazin ajánlotta intenzív hidratáló képességét. A “kanadai Living” szintén ajánlotta a terméket, és a véleményező azt állította, hogy csodálatos és szőrös hajra csodálkozik anélkül, hogy felesleges felhalmozódás lenne.

L’Oreal EverPure hidratáló kondicionáló maszk

A L’Oreal EverPure termékcsaládja szulfátmentes termékeket tartalmaz, amelyek hajlamosak a finom hajra, és hozzájárulnak a szárazsághoz. A “Allure” szerint a L’Oreal EverPure nedvességálló kondicionáló maszk a selymes sötétséget teszi, anélkül, hogy lustavá tenné – ideális kombináció a finom hajra, amely lendületet igényel. Ezenkívül az E-vitamin és a rozmaring segíti a száraz vagy színkárosodott haj száraz állapotát.

Frederic Fekkai Protein RX Reparatív kezelő maszk

Ez a fehérjével működő mély kondicionáló maszk erősíti a hajat és erőteljesebbé teszi. A Totalbeauty.com finom hajú szakértője megjegyzi, hogy a haját “kezelhető és fényes és puha, de nem zsíros” maradt a Frederic Fekkai Protein Rx Reparative Treatment Mask használatával. “A Palm Beach Post” azt ajánlja, hogy ugyanazt a terméket alkalmazzuk, csak a finom haj végeire, hogy megfékezzék a frizzát.

DIY Banán és tojás maszk

Bár a polcokon nagyon sok termék van, néha csak az egyszerű életciklushoz szükséges finom hajszivárgás néhány egyszerű konyhai összetevő. Az intenzív mélykondicionáló kezeléshez próbáljon ki egy mártott banánból, egész tojásból és egy hidratáló olajból, például kókuszolajból készült hajhéjat. Az “Allure” azt mutatja, hogy a banán képes a sűrűségre, míg a tojásokban lévő fehérjék finom zárakat erősítenek.