A heroinfüggőség jeleit és tüneteit

A heroin-visszaélés súlyos problémát jelent a felhasználó és a körülötte lévők számára. Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériuma szerint a heroint Schedule I kábítószernek minősítik, ami nagyon addiktív és veszélyes, még akkor is, ha az ember először használja. Ennek következtében a heroin a kábítószer-túladaglás miatt a halálhoz kapcsolódó két leggyakoribb gyógyszer egyike.

Kinézet

A heroinhasználó nem büszkélkedhet a megjelenésében, mint ő. Lehet, hogy szokatlanul megjelenik a hajszálú hajjal, és lehet, hogy testszaga van.

Viselkedés

Észrevehetjük, hogy egy heroinhasználó visszavonul családtagjaitól és barátaitól. Ő is cselekedhet egy vakmerő kastélyban, ha kockáztatja a veszélyes dolgokat, vagy a szokásos dolgokat.

betegségek

A heroinhasználók körében gyakori az orrfolyás és egyéb hidegszerű tünetek. A hepatitis B, a hepatitis C és a HIV vagy AIDS szintén olyan betegségek, amelyek heroinhasználatból eredhetnek.

Hozzáállás

A heroinhasználók közös jellemzője, hogy agresszív vagy ellenséges a család, a barátok és a többiek körében.

közlés

A dolgok felidézése, a beszélgetés problémái, az elmosódott beszéd és az általános értelemben vett diszorientáció a kommunikáció során a heroin jelei.

A szájszárazság, a gyenge impulzus, az érzékeny pupillák (rendkívül kis pupillák), a kék színű ajkak és / vagy a körmök, az izomgörcsök, a nyelv elszíneződése, a sekély légzés és a görcsök heroin túladagolás jelei. Bizonyos esetekben a felhasználó kómába süllyedhet.

Overdose