A legjobb álló úszósor

Ha úszni edzésre van szüksége, és nincs hozzáférése a medencehez, akkor egy úszókábel, amelyet szintén úgynevezett kötélnek hívnak, lehetővé teszi, hogy jó edzést kapj egy kisebb helyet használva. A legtöbb tethersnek olyan övje van, ami a derekán jár és rugalmas csővel van összekötve, ami megtartja a helyét úszás közben. Az Ön számára legmegfelelőbb típus részben a medence típusától függ.

Az alapvető úszósorok olyan rugalmas zsinórokból állnak, amelyek az egyik végén a szíjához és a medencéhez kapcsolódnak a másik végén levő tapadókorongokon keresztül. Ez a design könnyen telepíthető. Azonban a kábelt a medence oldalán annyira távol kell elhelyezni, hogy elférjen a rúgás. Ha széles rúgásokat szeretne végrehajtani, akkor ez problémává válhat, de a szabványos flörtölési rúgás érdekében működik. Ha van egy vinil, és nem egy cserépedény, ez a design nem fog működni az Ön számára, mert a tapadókorongok nem ragaszkodnak a vinilhez. 2011-től az ilyen típusú hevederek ára kevesebb, mint 100 dollár.

Más készülékek felemelik a kötést, így nem kell aggódnia a rúgás miatt. Az egyik kialakításnál a kötél az egyik végén egy horgonyzott póló tetejére és egy úszóövre van a végén. A pólus alapja a vízben ül, és egy olyan vezetékkel van rögzítve, amely a medencén kívül egy rögzített tárgyhoz csatlakozik, mint egy fa vagy úszás, vagy a fűbe rakódik. A pólus nem tart sok időt a felállításhoz, és nem igényel eszközöket. Használhatja azt bármilyen anyagból készült földalatti vagy felszín alatti medencékben. 2011-től ez a stíluseszköz kevesebb, mint 100 dollárra található. Egy másik kialakításnál a pólust állandóan a talajhoz rögzítheti, miközben fúrja be a fedélzetet és szerelje fel. Lehet, hogy fontolóra veszi ezt a designot, ha úszni fog egy fix helyszínen. Azonban ez körülbelül dupla az ár a magas tether stílus, hogy meg kell horgonyt.

Egy harmadik kialakítás az egyik végéhez tartozó speciális vízcipő lábujjához és bármely rögzített tárgyhoz, például medence létrához vagy medence sávos burkolatához kapcsolódik. Ennek a kialakításnak az is az az előnye, hogy kis időt vesz igénybe a beállítás. Annak ellenére, hogy a lábujjához van csatlakoztatva, a készülék lehetővé teszi a mozgás teljes körű mozgását anélkül, hogy snarlokat jelentett, jegyzi meg az úszómedence hírszerző weboldalt. Míg a rendszer viszonylag olcsó – 2011 elején kevesebb, mint 100 dollár -, ha több felhasználó van, valószínűleg újra be kell ásnia a pénztárcájába újabb úszóként.

Ha egyáltalán nem férhet hozzá egy medencéhez, és nincs több ezer költeni egy úszóképző medencében, akkor olyan úszókábelek vannak, amelyek tartalmazzák az úszótartályt, például az iPoolot. Ez az opció természetesen többet költ, az 1000 dolláros tartományban. A tartálynak 6,5-10 láb lábnyom van, szövetből készült, PVC burkolattal borítva. A fémcső a medencét és a hevedert a helyén tartja. A heveder emelkedik és a lábadtól távol esik. A beállítás természetesen összetettebb, de a termékinformációk szerint átlagosan 30 percet vesz igénybe. Szintén elegendő helyet kell biztosítanod a medence befogadásához – egy olyan szinttel, amely 14,5 x 11,5 láb.

Amíg az álló úszókábelek hangzik, mint egy jó edzésprogram, nem minden úszó szakértő az eszközök rajongója. “Total Immersion”, szerzők Terry Laughlin és John Delves azt mondják, hogy a visszafelé irányuló feszültség, amely megtartja a helyén, nem ideális, ha formában kell dolgoznia. Ennek az az oka, hogy a szerzők úgy vélik, hogy kellemetlen úton úszik, és így kontraproduktív. A szerzők figyelmeztetnek arra, hogy amikor úszni kell a képzési segédeszközöket, akkor nem mindig kapja meg, amit fizet. A legegyszerűbb eszközök a leggyakrabban a legjobbak.

Alapvető kábelköteg

Emelt kábelköteg

Toe kábelköteg

Kábelköteg és tartály

szempontok