A legjobb cipő a strandon

A végső strandért a megfelelő cipő kényelmes, biztonságos és támogató. A rövid távú gyaloglásnál a gumiszalagú szalagok általában jól működnek, de a gyalogláshoz olyan cipőkre van szükség, amelyek jó rugalmas talppal rendelkeznek. A cipő felső része lehet szandál vagy zárt, mint egy tornaterem cipő, attól függően, hogy az ember preferálja. A szandál típusok a legkedveltebbek a homok kiürítésénél. A vízálló anyagok, mint a gumi, a zselé, a műanyag és a Gore-tex ideálisak abban az esetben, ha a cipő sok vizet fog megjelenni. A legstabilabb cipők általában vászonra és / vagy bőrre vannak felragasztva, amelyek rendben lesznek nedvesek, de a homokban legjobbak.

Közös csapdák

A strand legnagyobb séta közben a cipők legnagyobb igénye a homokba rejtett éles tárgyak elleni védelem. Bármi, ami a héjtől a szemetetől az üvegig terjed, elrejtheti a homokban, és mélyen vághat, amikor egy védtelen lábgal találkozik. Még a rövid sétákra is egy alacsony stabilitású cipő, például egy flip-flop még mindig jobb, mint semmi rejtett éles tárgyakkal.

Hol kapható

Vannak lehetőségek a cipők viselésére, miközben séta a parton mindenütt. Az egyszerű sétapajzsok, mint például a flip-flopok és a szalag szandál kiskereskedők a Wal-Mart és Target a Macy és a Von Maur lehetőségeket. Ezek a raktárak és a sportos jó üzletek, mint például a Dick és a cipőboltok, mint a DSW, szintén vastagabb lehetőségeket hordoznak, mint a sportszandál és a zselé cipő. Az Online mindig lehetőség, olyan helyeken, mint a Zappos.com és a Piperlime.com, amelyek jó megtérülési irányelveket, méretrajzokat és termékértékeléseket tartalmaznak.

Költség

A cipők költsége a strandon a $ 1 flip-floptól $ 80-ig járó szandálig terjedhet. A költség a márka és többnyire anyagok függvénye. A gumiabroncsok az alacsonyabb árkategóriában lesznek, a valódi bőr vastag gumi talppal a spektrum felső végénél.

Vásárlás összehasonlítása

Amikor a cipőket összehasonlítjuk a tengerparti sétálásra, a kényelem a végső meghatározó tény. Különleges igények, mint a magas vagy alacsony ívek, több támogató cipőt kell keresniük. A szándékolt kopás mennyiségét és helyét figyelembe kell venni a vásárláskor is.