A legjobb edzéstermi edzés, hogy 40 kg-ot veszítsen

A tornateremek segítenek az anyagcserét növelni, lehetővé téve a szervezet számára, hogy több kalóriát éget, ami több súlyt veszít. Ha 40 fontot veszít, időt és fegyelmet vesz igénybe, és a legjobb tornaterem gyakorlása segíthet a folyamatban. A kiegyensúlyozott étrend mellett az aerob gyakorlatok kombinációja a zsírégetéshez, az erõs kiképzéshez, hogy megépítse a sovány izomot, és a rugalmassági edzés a mozgási tartomány növelése érdekében segít elérni súlycsökkenési céljait.

A pulzusszám növelése szív-és érrendszeri edzésgépeken fontos része a tervnek, hogy több mint 40 fontot veszítsen az edzőteremben. A legjobb tornatermi gyakorlatok közé tartoznak a futópadok, az elliptikus gépek, a lépcsőfokozók és a fekvő kerékpárok – és ezek mindegyike programozható olyan súlycsökkentő edzésre, amely fokozatosan növeli a pulzusszámát. Az American College of Sports Medicine javasolja 150 perc közepes intenzitású kardio edzést minden héten felnőtteknek. Ezt 30-60 perc alatt lehet mérsékelt intenzitású edzéssel öt napot hetente vagy 20-60 perc erőteljes edzéssel hetente három napig.

Erős edzés a súlyemelő edzőteremmel növeli a test anyagcseréjét és segít a zsírégetésnek. Szerint a Strengthcoach.com, súly képzés emeli az anyagcserét, és tartja ott, amíg a gyakorlás után. Ez azért történik, mert a szervezetnek szüksége van az időre, hogy visszaszerezze a törés és az emelési súlyok hatását. A “Fitness” magazin ajánlja a kábel tornyot, mert számos súlycsomag közül választhat, több beállítást és számos csatolmányt, így csak egyetlen gépen végezhet különféle gyakorlatokat. És a lábprés ajánlott a célzott tonizálás és a testsúlycsökkenés a combok és a fenék – míg a Smith gép hatásos teljes felsőtest edzés.

A kardiovaszkuláris testmozgással és a súlyemeléssel együtt a rugalmassági képzés teljesíti a testsúlycsökkentéshez szükséges teljes testet. A rugalmassági edzés növeli a mozgástartományt, amely javíthatja az űrlapot a súlyemelés során, és jobb sétát, vagy más kardiovaszkuláris mozgást végezhet. Csinálj rugalmas tréninget az edzőterembe, ellenállókkal, golyókkal és jóga- és vízi edzéseken keresztül. Az Amerikai Sportegészségügyi Akadémia azt javasolja, hogy a rugalmassági edzés előtt könnyedén végezzenek kardiovaszkuláris edzést, mivel a gyakorlatok a leghatékonyabbak, amikor az izmok melegek. A Sports Medicine Akadémia ajánlja a felnőtteknek, hogy minden héten legalább két-három napos rugalmasságot végezzenek.

A legtöbb egészségügyi és fitneszközpont és gimnázium az áramköri oktatási osztályokat kínálja a fogyás számára. Az intervallumképzés egy testmozgás, amelynek rövid intenzitását követõ edzés követ, majd az aktív fellendülés. A Health.com jelentései szerint az intervallum edzés a legjobb kalóriatartalmú tornaterem edzésprogramja, mivel az edzés után akár négy órával is növeli az anyagcsere sebességét. És minél több kalóriát éget, annál gyorsabban jut hozzá a 40 font súlycsökkentő célhoz.

Lépj tovább Cardio-val

Legyen erősebb tovább

A mozgás körzetében otthon

Rövid törtek a nagy eredményekért