A legjobb futsal cipő

A Futsal a focihoz kapcsolódó sport, bár kevésbé hallott róla. A világ legnagyobb labdarúgóinak számos játékosa, köztük Pele és Zico is elismerték a csodálatos készségeket, hogy felnőttek a játékot játszani, amit néha öt oldalról neveznek. A Futsal mind a zárt helyiségben, mind a szabadban játszódik a kosárlabda méretű pályán, egy olyan golyóval, amely kisebb és kevésbé ugrál, mint a futballlabda. A bonyolult lábmunka és a magasabb szintű passzolás a legjobban olyan cipővel érhető el, amely nagyobb érzést ad a labdának.

A Futsal egy intenzív, gyors tempójú játék, amely sok labdacsatlakozást igényel a labdával. A legjobb futsal cipők lehetővé teszik a gyors irányváltást, és a labdát könnyedén mozgathatja kis helyeken, így olyan anyagból készülnek, amely javíthatja a labdát. A kesztyű vagy a mikroszálas velúr felsőrész lehetővé teszi a cipő számára, hogy jobban megőrizze a labdát.

A könnyű cipő ideális a futsal számára. Jó futsal cipő lesz egy alacsony profil felső és lehet, hogy párnázás a lábát, miközben továbbra is könnyű. A minőségi cipőnek valahol körülbelül 8 uncia vagy ennél kisebb súlyúnak kell lennie. A karcsú dizájn, amely nem növeli a felesleges súlyt, egy jó cipő.

A vékony talp ideális a futsal játékos számára, hogy a lehető leggyorsabban tudjon mozogni. Néhány futsalcipő gumipárnát tartalmaz. A talpnak lehetővé kell tennie a labdának megfelelő fogást és ellenőrzést. Ugyanezen cél felé néhány futsalcipő tartalmaz egy gumit, amely a lábujj környékét körbeveszi. Kiválaszthatsz egy cipőt, amellyel a középső csipkek közé kerül, hogy nagyobb területet érjen el a labda megütéséhez. A megnövekedett ütközőzónák segítenek a labdát pontosan mozgatni.

A gyártó ajánlott kiskereskedelmi ára a futsal cipők tartománya a gazdaságos $ 25 és $ 120 között a közzététel időpontjától. A futballcipő minden legismertebb gyártója szintén futsalcipőt készít. A választott cipőterv függhet a pozíciójától. A kifejezetten védők, kapusok, középpályások és sztrájkolók számára tervezett cipők állnak rendelkezésre.

A sebesség növelése

Elviselhető könnyűség

Grip és Control

Ár és elérhetőség