A legjobb golflabda a magas handicappers

Ha kezdő vagy, még nem találta ki a hátrányát. Egy dolog azonban biztos, hogy – magas. A golf hátránya az összetett eredmény több fordulóban mért ellen egy adott pályán nehézség, használják még a játéktér. A holtpontok olyan alacsonyak lehetnek, mint a nulla, amit karcolásnak neveznek, és olyan magasak, mint a férfiaknál 36,4, a nők pedig 40,4. Bármi legyen az oka a magas pontszámoknak, a legjobb labda olyan lesz, amely megfelel a játékstílusának, nem pedig a kedvenc profi felhasználásának.

Értékelési idő

A hátránya kevésbé fontos, mint a játék stílusa, amikor a legjobb golyóról van szó. A legmagasabb pontszámok általában a pólóból indulnak, hiszen a kezdők általában nem lesznek hosszú csalók. Emiatt azt szeretné, ha az alacsony tömörítésű, kétrészes golyóról van szó, ami azt jelenti, hogy a spektrum keményebb végén van. A keményebb golyó egy kicsit továbbhalad, hogy lassabb lengési sebességet érjen el, de nem fog mozogni. Kevesebb spin bántani tud egy szakemberrel, de ez segíteni fog egy kezdő vagy magas handicapperrel, amely jobban megérinti a labdát, egy szelet vagy húzás lehet egy rémálom, hogy helyes legyen, különösen rossz labdával.

Pénzből készült

Ha következetesen magas pontszámot készítesz, akkor jó eséllyel elveszíted néhány labdát az út mentén. A golflabda minősége nem számít, ha elfogy a nyolcadik lyuk. A szakember vagy a PGA szakember a pro boltban bármelyik kurzuson segít abban, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot egy olyan terméken, amely megfelel az adott játéknak. A legtöbb kurzus a használt golyókat is kedvezményes áron kínálja, ami nem süllyed meg annyira, ha elkerülhetetlenül néhányat a tóba dobál.