A legjobb kardio gyakorlatok egy karcsú daganatra

Ha karcsú trükköt szeretne, a kardio edzés rendszeresen fontos tényező. A kardio gyakorlatok, amelyek a legjobbak a tónusú abszolút készítéséhez, olyanok, amelyek nemcsak a legtöbb kalóriát és zsírt égetik, hanem az alapvető izmokat is, miközben így teszik. A táplálkozás és az erõs edzés két másik kulcsfontosságú eleme a tónusos gyomor kialakulásának.

Teljes zsírégetés és lapos absz

Ahhoz, hogy megkapja a kívánt lapos hasát, meg kell égetni a zsírt az egész testén, hogy abszolút megjelenhessen. A leghatásosabb zsírégetés érdekében az Amerikai Szívszövetség szerint értsd meg a célzott pulzusszámát, amely a maximális pulzusszám 50-80% -a, vagy a MHR. Ezt a számot kiszámíthatja úgy, hogy kivonja életkorát 220-ról, így ha 35 éves vagy, az MHR értéke 185, a célzónája 99,5-148 ütés / perc. Ezeknek a számoknak a megismerése segít a cardio intervallum képzésben, ahol a kardio intervallumokat a magas célzónájától az alsó zónájáig tartja. A Jie Kang vezette New Jersey-i kollégium tanulmánya az edzés hatékonyságát vizsgálta, és megállapította, hogy azok a férfiak, akik keményebben és gyorsabban futottak a futamok elején, körülbelül 5-10 százalékkal több zsírt égtek össze. A nagyobb zsírégetés egy karcsúbb testet jelent, beleértve a hasát is.

Hit az úton

A kardió, amely elégíti a legtöbb kalóriát, lefut. Egy nyolcvan perces kilométeres kilométeres személy kilométerenként 930 kalóriát képes elfogyasztani, a Harvard Health Publications szerint. Nem csak kalóriatisztító, a futás az összes alapvető izmaidat foglalja magába, beleértve az absz, az oblique, a hátsó, a kismedencei izmokat és a feneket. A hasi izmok folyamatosan kötöttek egy futás alatt, John Hang “The Essential Runner” szerint, ami segít az abszolút hangzásában. A kardio a futástól zsírozza a zsírt, és lehetővé teszi, hogy a tónusú abs megjelenjen.

Alá merülni

Az úszás egy másik hatékony kardió edzés a lapos hasba, és azok számára, akik keményen futnak az ízületeken, az úszásnak az a haszna, hogy alacsony hatással van. Egy 155 fontos ember körülbelül 750 kalóriát éget egy órával. Az olimpiai aranyérmes Janet Evans, a Total Swimming című könyvében elmondta, hogy az úszás jobban működik, mint bármely más kardio edzés. A freestyle löket – a legegyszerűbb a mesterhez – megköveteli, hogy minden egyes löketnél kissé forgassuk a testünket, hogy az egyenes vonal mentén tartsuk az illesztést, amivel az abszolút és az obliques az USA úszás szerint bekapcsolódott.

Pedál, pedál, pedál

A kerékpáros út másik hatékony kalóriaégető, amely az abszolút végzi. Egy 155 fontos ember, aki 16 és 19 mph között kerékpározik, egy órán belül 892 kalóriát éget. A kerékpár egyensúlyának fenntartása az alapvető izmokkal történik, és az úton való közlekedésre kényszeríti az edzés unalmát, jegyzi meg a Bicycling.com. Ha az úton való tartózkodás nem vonzódik hozzá, fontolja meg egy Spin osztály felvételét, amely ugyanazokkal az előnyökkel jár, és egy óránkénti osztályban 782 kalóriát éget egy 155 fontos személy számára a Harvard Health Publications szerint.

Ugrókötél

Jumping kötél – a gyermekkora kedvelt időtöltése – szintén hatékony kalóriaégető. A 155 fontos személy 186 kalóriát éget el, miközben ugrál kötél mindössze 15 percig, a Harvard Health Publications szerint. A “Real Simple” magazin szerint minden egyes ugrásnál magzati izmokat fogsz magadni. Keverjük össze az alapvető kétlábú ugrást egylábú ugrásokkal, magas léptékű ugrásokkal – váltakozóan térdre téve a mellkasod felé – és a váltakozó lábszárak ugrással jobbra-balra változnak a kötél minden egyes ingadozásával.

A tónusos abszolút eléréséhez ki kell építeni a gyomorizmokat, amellett, hogy a zsírrétegeket égetik át a kardio. A “Journal of Strength & Conditioning Research” című, 2013-as tanulmány szerint a két legjobb ab toner a guggolás és a holtág. Míg a legtöbb ember arra számít, hogy a listán szereplő dörzsölés vagy lecsúszás a legmagasabb, a tanulmány az EMG vizsgálat során azt találta, hogy a guggolás és a halálozás a legtöbb izmot a középrészében foglalja el.

Izomépítő edzés

Az egészséges étrendet nem szabad elkerülni, ha lapos hasát szeretne, mert ennél kevesebb kalóriát kell fogyasztania, mint amennyit elfogyaszt. Egy kiló zsír 3,500 kalóriával egyenlő, így ha hetente egy fontot szeretne elveszteni, akkor napi kalóriáit 500-mal kell csökkenteni. Emellett az “Shape” magazin szerint a magas rosttartalmú és alacsony nátriumot tartalmazó ételek csökkentik a puffadást és Segítsen lelapítani a hasát. Bab, bogyó és dió, különösen mandula, segít az emésztésnek, és hosszabb ideig érzi magát. Annak érdekében, hogy még jobban megtartsd a nyakát, 8 ml-t inni. Minden nap vizes pohárral öblítse le a nátriumot.

Az vagy, amit megeszel