A legjobb téli csizma a gyalogláshoz

Ha olyan területen élsz, ahol a téli időjárás eső vagy hó esik, keress vízálló csizmát. Rendkívül hideg időjárás esetén válasszon csizmát a bélésszel vagy egy olyan besorolást, amely megfelel a régió általános téli hőmérsékletének. A gyalogos csizmák nem lehetnek túlságosan súlyosak, és rugalmas talppal kell rendelkezniük, jó vontatással.

Közös csapdák

A sétabotok kiválasztásának leggyakoribb buktatói rosszul illeszkedő és merev talpú csizmák. A szerelési problémák elkerülése érdekében próbálja meg a csizmákat a szokásos téli zokni használatával, és kérje meg a boltban dolgozó alkalmazottaktól a cipő felszerelését. A nem hosszútávú gyalogláshoz használt csizmák gyakran merev talppal rendelkeznek, ami nehézzé teszi őket. A hólyagok elkerülése végett el kell törni őket, mielőtt hosszú sétákat viselnek.

Hol kapható

Míg a legkedvezőbb árakat gyakran megtalálják az interneten és a kiskereskedők, például az Amazon.com és a Sierra Trading Post által küldött postán keresztül, csak akkor vásárolnak meg, ha biztosak vagytok a cipőméretben. A Zappos.com egy liberális csere- és visszaküldési politikát kínál, ezért ha nem vagy biztos abban, hogy méreted van, több párt rendelhetsz, és szabadon visszaszállíthatod a nem kívántakat. A csizma legjobb választéka azonban egy bolt, ahol több pár próbálkozhat, és megnézheti, hogyan illeszkednek a lábadhoz. A kiskereskedők, mint például a Dick Sporting Goods és a REI számos lehetőséget és szakembert kínálnak, akik segítenek abban, hogy a legjobb bootot választják az Ön igényeinek.

Költség

Téli séta csizma tartományban a $ 80 és több mint 200 $, attól függően, hogy a márka, stílus és előírások. A legolcsóbb téli séta csizma általában olyan, mint az atlétikai cipő. A bőr vagy speciális szövetekből készült cipők gyakran drágábbak, mint a szintetikus anyagokkal készültek.

Vásárlás összehasonlítása

Az atlétikai stílusú csizmák gyakran rugalmas gumiszalaggal és egy egyszerű cipzáras rendszerrel rendelkeznek, hasonlóan a tenisz cipőhöz. Könnyűek, kiválóan alkalmasak különböző típusú terepen való közlekedésre, de nem lehet vízálló vagy hidegálló. A túraútvonalú csizmák sokféle nyakkivágással érhetők el, és gyakran magasabbak és vízállóak, így jó választás a mélyebb hó vagy nedves körülmények között. Lehet, hogy nem annyira rugalmasak, mint az atlétikai stílusok.

Bennfentes tippek

Ha téli körülmények között sok felfelé járni szeretne, akkor érdemes választani egy csizmát, amelynek merevebb talpát nyújtja, mivel ez nagyobb támogatást nyújt, ha meredek lejtőkön túrázol.