A legjobb téli kabát a petites számára

Ha alacsony a természete, vagy egy kis keret, találni meleg és elegáns téli ruhát, amely nem győzte le a keret lehet kihívás. Nem akarsz valami éretlennek lenni, de a megfizethető és kisebb méretű formatervezők nem olyan melegek. Azonban megtalálhatja a téli kabátokat, amelyek megfelelnek a stílus érzésének, a hangulatot és a kis méret kihasználását.

Kis méret

Keressen egy testreszabott illatot a kis méretű kabátokhoz. Sok márka apró vonalakkal rendelkezik, és a legtöbb nagy kiskereskedőben apró szegmensek találhatók kisebb méretű kabátokat. Ezek a bevonatok segítenek meghatározni és illeszkedni az alakodon, jobb illeszkedő karok, rövidebb szegélyek, övek a megfelelő derékszinten, és a rövidítések az ujjak arányának megteremtése érdekében. (Ha rövid vagy 12-es vagy annál nagyobb méretű, akkor néhány márka és üzlet kínál kis méretű kabátot, kabátot és felsőruházati lehetőségeket.

szegélyekhez

Vegyen fel olyan rétegeket, amelyek a térdnél vagy magasabb helyen végződnek. A nem túl hosszú rúd különösen fontos a petites számára, mert annál több lábat mutatsz, annál magasabb lesz. Faktor, amit viselni fogsz a kabát alatt. Ha szoknyát, ruhát vagy ruhát viselsz, fontold meg, hogyan fognak kinézni a kabát hosszával és alakjával, és ha különleges alkalomra téli kabátot vásárolsz, vigyél magaddal a ruhát, amikor bevásárolok Különböző bevonatok.

Cuts

Keresse meg azokat a karcsú és egyszerű vágásokat, amelyek nem túl boxszerűek vagy terjedelmesek. Hosszú, keskeny vonal hozza létre a magasság illúzióját. Az egyszerű rétegek viselése, amelyek minimális díszítéssel és kicsinyített részletekkel szolgálnak, segítenek a hosszú illúzió megteremtésében. A birodalmi derék tökéletes a petites számára, ami a hosszú lábak illúzióját hozza létre. A szőrme vagy faux bundák, amelyek kis mennyiséget adnak hozzá, finom, ha kicsi vagy enyhe, mindaddig, amíg jól illeszkednek, és nem túl hosszúak. Ha az építmény rövid, de teljesebb, keresse meg azokat az ékezeteket, amelyek hozzáadják a fát, anélkül, hogy ömlesztették volna őket, mint például a prémes gallér vagy a prémes díszített ujjak. Kerülje a puffadt kabátok, mint a parkák, és a trapézes stílusú kabátok, amelyek súlyt adnak és túlterhelhetik az alakjátokat.

Színek

Viseljen egy színt fejtől a lábujjakig, hogy hozzáadja a legmagasabb magasságot. A semleges alapszínek, például a fekete, a krém vagy a fehér dzsekik a hasonló árnyalatú nadrágokkal, szoknyákkal, harisnyákkal és cipőkkel jól megyek, hogy hosszabb sziluettet hozzon létre. Vagy válasszon olyan élénk színeket, amelyek segítik a kislányokat a tömegben. A sárga vagy vörös árnyalatok segítenek a legjobban kihasználni a kis létszámot, azáltal, hogy előtérbe hozza az alakját, miközben popot ad hozzá a semleges ruhákhoz. Pár téli kabátot nyilatkozattal nyaklánc vagy fényes sálak, amelyek vezetik a szem fel, kiemelve a hangsúly a magasság hiánya azáltal, hogy kiemeli az arcát.