A pitypang gyökér tea mellékhatásai

A pincéjében az udvarban lehet bosszantó, de egyes kultúrák használják ezeket a közös gyomokat – amelynek tudományos neve Taraxacum officinale – kezelni mindent a májbetegségtől a gyomorégéstől a laktációs problémákig. A sárga virágokból, vitamin- és ásványgyártású pitypang zöldekből készült bor a szupermarket termelési részében és a növény gyökeréből készült gyógyteákból áll. Beszéljen orvosával arról, hogy a pitypang gyökér tea biztonságban van-e Önnek, mert az ivás a gyógyszereket befolyásolhatja, és nemkívánatos mellékhatásokhoz vezethet.

Bizonyítékok az ivópogácsa gyökér tea számára

A pitypang gyökér lazító hatású és segíthet az emésztésnek, mondja a Maryland Egyetem Orvosi Központja. Néhány állatkísérlet azt sugallja, hogy a növény segíthet javítani a koleszterin- és trigliceridszintet, és gyulladáscsökkentő hatású lehet, de ezeknek és más állítólagos felhasználásnak hiányzik az embereken végzett kutatás. A gyógynövények és az alternatív egészségügyi szolgáltatók azt javasolják, hogy a pitypang gyökér méregteleníti a májat és a gall Húgyhólyag, de a bizonyíték erre a hatásra egy gyenge tanulmányra támaszkodik, mondja az UMMC. Tény, hogy a szervek rutinszerűen végeznek méregtelenítést az Ön számára. Amint azt a British Dietetic Association megjegyezte, ha a szervei nem működtek megfelelően, és teste toxinokkal töltötte ki, akkor komolyan beteg lenne, és többre lenne szüksége, mint a tea.

Emésztési és húgyúti mellékhatások

A pitypang növény általában fogyasztásra nézve biztonságosnak tekinthető, de más növényekhez hasonlóan bizonyos emberekben is káros hatással lehet. A pitypang gyökér tea negatívan befolyásolhatja az emésztőrendszert, ami hasmenést, gyomor gyulladást vagy gyomorégést okozhat. Egy jelentésben egy olyan nő, aki pisztránggal, mint összetevővel rendelkező terméket tapasztalt, a húgyhólyag gyulladása vagy gyulladása következett be.

Allergia a gyermekláncfűre

Néhány ember allergiás reakciót tapasztalhat a pitypangra és a kapcsolódó növényekre. Ha allergiás a kamilla, a krizantém, a körömvirág, a köles és a parlagfű növény család, a pitypang tea nem megfelelő az Ön számára. Az allergiás tünetek gyakrabban fordulnak elő, ha az érzékeny emberek közvetlenül érintik a gyomnövényeket. A kontaktus viszketést és kiütést, gyulladt szemeket, orrfolyást vagy légzési nehézséget okozhat. Ha ilyen petefészek teát fogyasztanak, kérjük, hagyja abba a felhasználást, és forduljon orvoshoz.

Gyermekláncfű kölcsönhatás a gyógyszerekkel

A pitypang potenciálisan befolyásolja a gyógyszereket, bár ez elsősorban a növény levélével, nem pedig a gyökérrel járhat. Például, a pitypang a gyógyszereket gyorsabban elhagyhatja. Vérhiányos betegeknél a vérzés veszélye áll fenn, ha gyermekláncfűvel rendelkeznek, és a cukorbetegek észlelik, hogy a gyógynövény csökkenti a vércukorszintjüket. A pitypang szintén súlyosbíthatja a gyógyszer lítium mellékhatásait, a bipoláris rendellenesség kezelését. Mivel a pitypang számos lehetséges gyógyszerkölcsönhatásról van szó, bölcs dolog beszélni orvosával a pitypang gyökér tea használatáról.

Drinking Dandelion Root Tea

A pitypang gyökerét szárított laza teának vagy teabagoknak a szupermarketben találja. Kicsit keserű ízű lehet, és édesítőszer, mint a méz. Ha ambiciózus, akkor is kiválaszthatja saját gyökereit, majd vágja le és pörköli őket, hogy készítsen egy pitypang gyökér “kávét”, olyan ízzel, amely közel áll a kávéhoz a koffein nélkül.