A végső olcsó étrend

Az élelmiszerek, az összetevők és az elkészített ételek jelentik a család költségvetésének jelentős részét, és nehézségekbe ütközhet az étkezési költségek felszámolása nélkül csökkenteni az étkezési költségeket. Van azonban egy középület, és ez még akkor is elérhetõ, ha az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez ragaszkodik.

Előnyök

A pénz megtakarítása és más dolgok felé való beillesztés talán a legnagyobb előnye az olcsó étkezés követése. Különösen a családok számára, akik küzdenek a munkanélküliséggel, az orvosi számlákkal, a kizárással és más jelentős pénzügyi problémákkal, és csak néhány dollárt takarítanak meg a hétköznapokon a raktárakban. A megfizethető, tápláló tárgyak megválasztása is előnyös. A MyPyramid szerint a kiegyensúlyozott táplálkozási terv után csökkentheti a magas koleszterinszint, oszteoporózis, rák, szívbetegség, stroke, vesekövek, csontvesztés és cukorbetegség kockázatát.

Alapítvány

A legjobb olcsó diéta képes csökkenteni a család normál élelmiszerbolt költségvetését, és még mindig megfelel az összes táplálkozási igényeinek és ízletes, kielégítő ételek és snackek. Napi adagja a teljes kiőrlésű gabonának, a nem zsíros tejtermékeknek, a zöldségeknek, a sovány fehérjéknek és a gyümölcsöknek. Ideális esetben minden étkezésnek egyensúlyban kell lennie a telítetlen zsírral, sovány fehérjével és komplex szénhidrátokkal, és az étrend egésze korlátozza a hozzáadott cukrot, a koleszterint, a transzzsírsavat, a telített zsírt és a nátriumot.

Beruházás

A bevásárlóközpontok költségeinek csökkentése és a táplálkozás prioritásainak meghatározása érdekében az embereknek hajlandóak befektetni étrendjükbe, elsősorban időben. A Foods Matter javasolja a kedvenc receptek összegyűjtését vagy a szakácskönyvek megtekintését az új receptekhez. Válassza ki azokat, amelyek megfizethető összetevőket tartalmaznak, amelyeket általában készletezel vagy tudsz, hogy könnyen hozzájuthatsz. Írj egy átfogó élelmiszerüzletlistát, amely egy hetes étkezést foglal magába, és vigyázzon az eladásra és a szezonra nézve, amint azt a Mayo Klinika javasolja. A tervezési időbeállítással és az impulzusvásárlások elkerülésével a boltban valószínűleg visszatér az alacsonyabb élelmiszerboltokban.

tippek

Több pénzt megtakarítani, a Cooking Light magazin azt sugallja, hogy a családok úgy gondolják, csatlakoznak a közösség által támogatott mezőgazdasághoz, vagy a CSA csoporthoz, amely szezonális és helyi friss termékeket biztosít. Az olyan szervezetek, mint a Helyi betakarítás, egyszerűen keresik a CSA-kat az ország egész területén. A CSA-tagság több száz dollárt vagy többet költhet teljes részvényenként, de minden egyes részvény elegendő terméket termel egy négyéves család számára egy teljes növekedési időszakra, így a teljes költség olcsóbb, mint amennyit valószínűleg a boltban tölt. A mezőgazdasági termelők piaca is kedvezőbb árú, mint a legtöbb élelmiszerbolt, és jobb választékot és frissesebb termékeket tartalmazhat. Van egy link a Local Harvest könyvtárához az Erőforrások részben. Végül, a kivágási kuponok egy intelligens stratégia, amikor a megtakarításokat friss, egészséges ételeken kínálják. Nézze át az újságokat és a hirdetésekre vonatkozó hirdetéseket, és végezzen kereséseket internetes keresések során, hogy kuponokat találjon bizonyos vállalatok vagy termékek számára. Kerülje a megtakarításokat olyan feldolgozott élelmiszerek esetében, amelyek kevés tápértéket biztosítanak.

szempontok

A csomagolt és feldolgozott élelmiszertermékek gyakran kedvezőbbek, mint a friss termékek. Azonban minden csomagolt termék valószínűleg magasabb a káros tápanyagokban, mint egy friss, teljes élelmiszer, ezért az embereknek tisztában kell lenniük azzal, hogy az olcsóbb megoldás kiválasztása időnként táplálkozási áldozatot képezhet. Mielőtt bármilyen új táplálkozási terv megkezdése előtt hasznos lenne a terv részleteiben beszélni egy orvossal vagy regisztrált dietetikusval.