Dolgom van egy péntek este Houstonban

Ha aktív életmódot élsz, néha túlélő lehet, ha megpróbálod kitalálni, mi a teendő a péntek estéivel. Természetesen minden városban vannak éttermek, bárok és mozik, ahol időt lehet tölteni, de Houston is van néhány tevékenységorientált dolog, amit tehetsz a péntek este. Akár sportszerű, izgalmas szórakoztató túrák, sziklamászás vagy repülőgépekből ugrál, indítsa el a hétvégét a City City néven ismert helyről.

Sportesemények

A sportolók számára a Houstonban tartott péntek este általában a több tucat évfolyamon végbemenő főiskolai, félprofesszionális és professzionális játékok egyikének részvételével áll. Az Astros, a Texans és a Rockets egyaránt professzionális csapatok a Houston területen. Nem számít, milyen a költségvetésed, megtalálhatsz egy sporteseményt Houstonban, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Akvárium

A belvárosi akvárium 11.00 óráig tart nyitva. Péntek esténként. Ez rengeteg időt ad Önnek, hogy élvezze a dátumot a szeretteivel vagy késő este az egész családdal. Az akváriumban több mint 500 000 gallon víz és 200 vízi élővilág van. Fedezheti fel a Louisiana mocsári kiállítást, lásd az élõ korall képernyõket, és kézzel kezelheti az érintõ tartályt.

Szórakoztató túrák

Az izgalmas túrákhoz a Kemah Boardwalk az a hely, ahol meg kell menni. Houston belvárosától 30 percre délre található, ez a szórakoztató terület tele van éttermekkel és rengeteg izgalmas túrákkal. Ha rémálom, kipróbáld a Drop Zone-t vagy az Invertert, hogy a szíved hagyjon pár ütést. A családok élvezhetik a Karusellel és a Kemah vonattal egy alkalomszerűbb élményvezetési élményt.

Extrém kaland

A szélsőséges kalandtevékenységek során néhány fedett sziklamászó tornaterem hétvégi esténként nyitva áll, beleértve a Texas Rock Gym és a Stone Moves. De ha a sziklamászás nem eléggé szélsőséges, próbálj ki egy tökéletesen jó repülővel Skydiving Houston-szal. A cég tandem ugrik egy szakértővel az első időzítők, és egy pohár vízesés iskola azok számára, akik megtanulják, hogyan kell ugrani szóló.

Korcsolyázás

Néhány régimódi görkorcsolyázó szórakozásért menjen a Dairy Ashford Roller Rinkig. Ez a családi kézben lévő pálya működik 1974 óta. Ha a jégkorcsolyázás inkább a stílusod, a Houston-i Repülőtér a péntek estén nyilvános pályán áll a pályaudvaron. Zene, fények és játékok tartják az este gördülő Aerodrome.