Evezőgép előnyei és hátrányai

A legtöbb gyakorló számára az evezőgép egy kis hatású, hatékony edzést kínál, akár egy nap alatt akár 700 kalóriát is éget, a testsúlytól függően. Azonban az evezőgép megfelelő használatának megszerzése egy kis tanulási görbét igényel. Továbbá, mivel egy evező gép egyszerre működik az egész testén, ez nem a legjobb választás az edzésgépen, ha sérülése vagy egyéb fizikai problémái vannak, ami megakadályozza a karok, a lábak és a mag együttes használatát.

Normál körülmények között egy evezőgép vagy ergométer egy hatékony, kis ütésű kalóriaégető edzés. A konzolos játékok, amelyek lehetővé teszik, hogy versenyezzenek más csalogatókkal vagy a saját rögzített tempójával szemben, egy másik perk. A csikó alacsony ütemű edzésje azt jelenti, hogy nem ütközik az ízületekbe – és nem zavarja a szomszédokat, bár a nagy ellenállású ergométer ventilátorának zúgása meglehetősen hangos.

Ezzel azt mondta, ha nem használhatja mind a karjait, mind a lábát, valamint a magot, akkor speciális felszerelésre lesz szüksége, hogy bejusson és használjon evezőgépet. A megfelelő evezős technikának sokkal több van, mint a forgatás oda-vissza és a fogantyúnál. Ha nem hajlandó az időt tanulni és gyakorolni a megfelelő technikával, akkor valószínűleg jobb egy másik edzésberendezéssel.

Menj a sorba

Okai várni