Gyors és gyors edzések a futáshoz

A jó futó háttámlák, akik a labdát továbbviszik, és kapnak rövid átadást a középpályásról, kulcsfontosságúak a futballcsapat sikeréhez. A sebesség, az erő és az agilitás kritikus fontosságú a védők elkerülése és a yardok elérése szempontjából. Valójában a kedves lábmunka gyakran segíti a bolondok védelmét. Növelje a futó teljesítményt gyorsasággal és gyorsasággal.

A lökés / súroló fúró a középponttól való eldobás szimulálására szolgál, és javítja az irányváltást, a sebességet, a lábmozgást és a labdakezelést. Állíts össze öt kúpot, egymástól öt yard távolságra, csak azon a ponton, ahol a labdát dobják. Lassítsd fel az alap I-alakzatot és kapj egy dobást. Futtasson kívülről, és a kúpok között szövjön, amikor eléri őket. Kapcsolja be a labdát úgy, hogy a kúp után haladjon.

Egy ismételt fogás fúrása során állítsd magadnak 10 yardot a hátvédtől, a hátul fordulva. Amikor van egy “labda” hívás, fordulj és fogd a labdát. Ismételje meg ezt háromszor. A harmadik fogás forduljon és fut a labdával. Egy másik fogás fúró variáció, fel kell sorolni a csapat többi futó hátsó 15 yard a quarterback vagy edző. Fuss, amikor az edző azt mondja, hogy “menj”. Fogd a labdát anélkül, hogy megállsz. Húzza át a labdát az edzőre vagy a hátvédre, miközben átmész, és visszavág a vonalra. Ez a leghatékonyabb, ha a labdát számos variációval dobják, többek között a dobogó dobások, a balra vagy jobbra dobott golyók, és elkapják a labdát, amikor elérik a legmagasabb pontját, Erwin Klempner szerint a Regina Rams Kanadában.

Építsd fel a sebességet az offseason alatt egy sor futó fúrókkal a sebesség növelése érdekében. Végezzen el öt, 10, 20 és 40 yardos sprinteket a 10 készletben. A rövidebb távolságokra fókuszáljon. Hajtson végre olyan transzfereket, amelyekben 10 yardot húz, érintse meg a vonalat és térjen vissza, majd végezze el a 15 és 20 yardos távolságot is. Három készlet. A lépcsőn történő futtatás növelheti a sebességet és az agilitást is. Fusson fel a lépcsőn vagy a menekülőkön, 60-70 lépést tesz minden futam alatt. Menj vissza a helyreállításhoz. Kezdje el 10 készletet, és 20 munkát végez.

A pliometria szintén növeli a sebességet és az agilitást, mint futó háttért. Ezek magukba foglalják a távolságot vagy a magasságot, az egylábú komlót és az oldalirányú ugrást. A plyometrics növeli a robbanásveszélyt az izmok erejének javításával a sebesség mellett, jegyzi meg Brian Mackenzie, az Egyesült Királyság Athletics edzője és értékelője.

A szabványos agility létra 10 yard hosszú és 18 hüvelykes négyzeteket tartalmaz. Használja a szalagot saját létra létrehozásához, ha nincs meg. A legalapvetőbb fúrásnál végigfutj a létrán, és az egyik lábát a középpontba helyezzük. Ezután haladjon át a létrán, és érintse meg mindkét jobb és bal lábát minden négyzetben. Egy fejlettebb fúráshoz kezdjen a létra egyik oldalára állni. Szembe kell néznie, és a végén a négyzet. Lépj be az első négyzetbe a jobb lábaddal, majd a bal lábaddal. Lépjen ki a jobb lábával, majd a bal lábával. Ismételje meg ezt a sorozatot amilyen gyorsan csak lehet a létra összes négyzetén.

Toss / sweep

Fogási ismétlés

Off-Season Sprintek

plyometrics

Agility Ladder