Mi a mellékhatása a gránátzsírégetőnek?

A Gránát Fat Burner egy táplálékkiegészítő, melynek célja a súly és a zsírégetés elősegítése, valamint az edzések fokozása. A gránát olyan stimulánsokat tartalmaz, mint a koffein és néhány növényi kivonat, beleértve a keserű narancsot. Bár a Grenade zsírégető segíthet elérni a célokat, lehetséges mellékhatások. Ha káros hatással jár, vegye fel a kapcsolatot orvosával, mielőtt használná a gránátot vagy egyéb kiegészítőket.

Fokozott szorongás

A Grenade zsírégető egyik fő összetevője a zöldtea kivonat. Bár a zöld tea kivonat hasznos lehet a zsíranyagcsere elősegítésében, elősegítheti a fokozott szorongást is, és a Marylandi Egyetem Orvosi Egyeteme azt tanácsolja, hogy ne használjon zöldtea termékeket, ha szorongás szenved. A gránátzsírégető tartalmaz koffeint is, egy másik összetevőt, amely elősegítheti a szorongást.

A rohamok

A Grenade Fat Burner egyik elsődleges összetevője a fenilalanin, aminosav. A szervezet nem tudja ezt az aminosavat önmagában gyártani, de az aminosav részt vesz egyes agykémiai anyagok előállításában. Sajnos a fenilalanin görcsöket is okozhat, ha genetikai rendellenességről van szó, amely fenilketonuria néven ismert, vagy PKU-t jelent.

Idegesség

A Grenade zsírégető használatával idegesség vagy szorongás érzése lehet. Ez azért van, mert a Grenade Fat Burner koffeint tartalmaz, ami szorongást okozhat. A Maryland Egyetem Orvosi Központja azt is javasolja, hogy elkerülje a zöld teát, ha már szenvedést tapasztal.

Ájulás

A Gránát Fat Burner keserű narancssárga, növényi kivonatot tartalmaz, amely elősegítheti a testsúlycsökkenést, de az Országos Egészségtudományi Intézetek szerint is elájulhat. Az NIH azt tanácsolja, hogy a keserű narancsot koffeinnel kombinálja, de mindkét összetevő jelen van a Grenade Fat Burner-ben.

A gránátzsírégető káros hatással lehet a szívére, mivel az Országos Egészségügyi Intézmények beszámoltak arról, hogy a keserű narancssérüléstől és szívroham történt. Az NIH azt sugallja, hogy a keserű narancs és a koffein kombinációja súlyosbíthatja ezt a hatást.

Kardiovaszkuláris szövődmények