Mi történik, ha egy folyószámla könyvelik?

Ha fizetésképtelen adóssága van a hitelkártya-társaságnak, az államnak vagy az IRS-nek, megtehetné az egyenlegét. A hitelezők általában két módszert használnak arra, hogy pénzt szerezhessenek az elmaradott személyektől hitelükön és hitelkártyájukon: 25 százalékos bérnövekedés és a számlaeltörlés ellenőrzése. Amikor egy folyószámlát könyvelünk el, a gyűjteményes ügynökség jogilag eltávolíthat mindent a számlán, hogy kifizesse a be nem fizetett adósságot, valamint a kamatokat és a díjakat. A törvény szerint a hitelezőnek meg kell győznie az ítéletet, és a büntetés-végrehajtási és végrehajtási okiratot a bírónak alá kell írnia.

Bankszámla-hozzáférés

Amikor egy folyószámlát könyvelünk el, a hitelezőnek meg kell találnia az adós folyószámláját. Ez jellemzően úgy történik, hogy az adós neve alatt hiteljelentést futtat. A hitelezőnek ehhez nem kell engedélye, de az adós társadalombiztosítási számának meg kell kapnia a jelentést. Nem minden hiteljelentés tartalmazza az ellenőrzési és bankszámlák pontos nevét és helyét. A hitelező az adós által végzett ellenőrző kifizetések révén is beszerezheti az információkat. Vannak olyan alapok, amelyeket nem lehet bevonni, beleértve a rokkantsági kifizetéseket, a társadalombiztosítási juttatásokat és a gyermekek támogatását.

Bejelentés

A hitelezőknek minden egyes számlájukra be kell nyújtaniuk a letétet. A legtöbb számlaeltörlésnél a hitelezőnek lehetősége van pénzt keresni. Miután a bank megkapja a felajánlást, ez a megbízás elsőbbséget élvez más ügyletekkel szemben – főként azért, mert bírósági úton rendelték. Törvény szerint a banknak nem kell bejelentenie a számlatulajdonost. Azonban értesítik a számlatulajdonosot, ha más tranzakciók vannak, és a számla túlhaladódik.

Bank politikák

A banki politikák általában nem állnak fenn, ha bírósági végzés megtörtént. Például, ha a számla egyenlege 1500 dollár, és a számlatulajdonos el kívánja távolítani a pénz egy részét vagy mindegyikét, és 3000 dollár összegű haszonnal rendelkezik – a bank nem tudja eloszlatni a pénzt a számlatulajdonosnak. A banki politikák nem engedélyezhetik a munkáltatók vagy egyéb jövedelemforrások közvetlen betétjét sem. A pénz továbbra is automatikusan automatikusan letétbe helyezhető, majd a garnishment felé. Önnek kapcsolatba kell lépnie a jövedelemforrással vagy munkáltatójával, és kérnie kell, hogy a fizetésed már nem kerüljön közvetlen letétbe.

Fedezethiány

Számos folyószámla-díszítéssel kapcsolatos zavaró előfordulás akkor jelentkezik, amikor a számla elkezdődik az elégtelen alapdíjak felhalmozása. Ez akkor történik, ha más tranzakciók terhelik a számlára, és a letiltás összegyűjti a megterhelt pénzt. Minden tranzakció elégtelen díjköltséget eredményezhet, és visszaküldhető a vállalkozásnak vagy személynek, amelyen az ellenőrzést megírták. Az elégtelen alapdíj szintén felhalmozódhat, ha a garnishment megy át, és van nulla egyensúly. Egyes bankok felszámítják a díjat, így a letiltás teljesül.

Az eredeti hitelező felvétele

Ha szembesülsz a bérelemmel vagy a számlaeltörléssel, akkor az első lépések egyikével lépjen kapcsolatba az eredeti hitelezőt képviselő gyűjteményügynökséggel. Az ügynökség talán segíthet az adósság rendezésében. Ha az adósság régi, akkor kérheti az elszámolási összeget, amely kisebb lehet, mint az eredeti összeg, amellyel a társaságnak tartozol. Lehetséges, hogy fizetési módokat is beállíthat, amíg az adósságot ki nem fizetik, ami megakadályozhatja számukra, hogy pénzt vonjanak le a folyószámlájáról.