Milyen előnyökkel jár az álcázás?

Az álmennyezet beültetése otthonába, vagy a helyi parkban található fogorvosi állomás meglátogatásával minden felszerelést megadhat, amellyel bent kell végezni. Ez a kihívásokkal teli testsúlygyarapítás erõsíti az izomcsoportokat, de az elkötelezettség, amelyet az elkötelezettségtől az õrületekig nyernek, nem csak vizuális. Az izmok erősítése nagymértékben befolyásolhatja az általános egészségét és javíthatja az életminőségét.

Tedd vissza a benneteket

Az áldozatok egyik előnye, hogy ez a gyakorlat képes jelentős számú izom megerősítésére minden egyes rep. Bár néhány erő-edzés gyakorlatok csak egy rövid listát tartalmaznak az izmokról, a mellbimbók több mint egy tucat izmot használnak. Ez a gyakorlat a hátad hátsó végtagjainak izomzatát célozza meg, de magában foglal egy sor izmot a karodban, a vállakon és a mellkasodban, beleértve a hátsó deltoidokat, a tricepset, a bicepszet és az alsó és középső trapézist.

Tote That Barge

Erős izmok nem csak a sportolók számára előnyösek. Erős lats, vállak és karok előnyeit élvezheti a mindennapi tevékenységek szinte végtelen listája alatt. Erős lats például könnyedén felemelkedik a székből. A bicepszek és a tricepszek erőssége az ilyen ismétlődő mozgások elvégzésében segít abban, hogy egy zacskó élelmiszert vagy hátizsákot emeljen fel, és az ajtót becsukják.

Segítség a Creaky Csatlakozásokhoz

Erő-tréning gyakorlatok, mint például a nadrág-felajánlások számos előnye van, amit nem gondolhatsz úgy, ahogyan minden rep. Az erőkifejtés megvédi a testet a sérüléstől, javítja az állóképességet és megnöveli az alapanyag-metabolizmust. A nadrágok felemelhetik a hangulatát, tisztázhatják a nap stresszét, és amikor erősebb testet építesz, nagyobb bizalommal járj. Ahogy öregszel, az erõs edzés enyhülhet a csontritkulás és az ízületi gyulladás tüneteitõl.

Erõsebb és erõsebb

A csípős edzés jelentős haszna annak sokoldalúsága. Ha újak vagyunk ehhez az edzéshez, gyakran nehéz egyszerre sikeresen teljesíteni. Ahelyett, hogy elbátortalanodna, módosíthatja a gyakorlatot, hogy növelje annak könnyebbségét, ha egy partner tartja az alsó testét, és könnyedén segít. Ahogy kényelmesen érezd a gyakorlatot, könnyű növelni a kihívást, ha súlyát a bokád között tartja. A chin-upok kényelmüknek köszönhetően előnyösek, minimális felszereléssel pedig számos izomra kihívó edzést nyújtanak.