Milyen természetes ételeket tartalmaz biotin és msm?

Egészséges felnőtteknek naponta körülbelül 30 mikrogramm B-vitamin biotinra van szükségük. Bár a bélbaktériumok jellemzően elegendőek ahhoz, hogy kielégítsék a legtöbb ember szükségleteit, a biotin természetesen előfordul számos élelmiszerben is. Ezek közül az élelmiszerek közül néhány a metil-szulfonil-metánt vagy az MSM-et is tartalmazza. Az MSM-re nincs szükség egy előírt napidíjra, bár egyes tanulmányok szerint a magas bevitel segíthet az osteoarthritis és a reumatoid artritisz tüneteinek enyhítésében. A biotin fogyasztása segíthet a cukorbetegeknek a vércukorszabályozással. Több kutatásra van szükség mindkét tápanyag esetében, mielőtt vagy bármilyen biztonságos és hatékony kezelésre ajánlható lenne.

Tejet inni

A tehéntej a legjobb természetes forrása az MSM-nek, beszámolt egy 2003-ban közzétett Alternative Medicine Review cikkről. A tej 3,3 ppm MSM-et tartalmaz, vagy mindössze 3 milligrammot literenként. A tej biotin tartalma viszonylag kicsi: a sovány, alacsony zsírtartalmú és teljes tejet 0,2 és 0,3 mikrogramm közötti mennyiségben egy csésze adagban. A tej pasztőrözés során felhasznált hő az MSM-tartalom legfeljebb 50% -át okozhatja gőzben. Mivel a pasztőrözött tej növelheti az élelmiszertől eredő betegségek kockázatát, ne próbálja meg használni az MSM-bevitelt, amíg nem beszélt orvosával.

Egyél nyers paradicsomot

Mint a tej, a 43 gramm friss paradicsom – 1/2 uncia, vagy csak 1/4 csésze – körülbelül 0,3 mikrogramm biotint tartalmaz, vagy a vitamin javasolt napi bevitelének felét 1% -át. A paradicsom akár 0,86 ppm, vagy 0,86 milligramm liter adagban is adagolhatja az MSM-et. Annak érdekében, hogy a legtöbb MSM-et ki tudjuk hozni egy paradicsomból, meg kell enni. A konzerv és a főtt paradicsom mennyisége lényegesen kevesebb MSM-t tartalmaz adagonként.

Élvezze a friss kukoricát

A kukorica tartalmazhat 0,11 ppm-et vagy 0,11 milligrammot literenként. Ez kevesebb, mint az 1,6 ppm-es MSM-koncentrációjú kávé, és a svájci chard, körülbelül 0,2 ppm, de több mint a lucerna, amely csak 0,07 ppm-et tartalmaz. Biotint tartalmaz, de nem sokat: 0,06 mikrogramm egy 1/2-csésze konzerves teljes kukoricában. Mint minden más, természetesen előforduló MSM táplálékforráshoz is, csak akkor kapja meg a vegyületet, ha az ételt friss és feldolgozatlan formában fogyasztja. A konzerv kukoricának van biotinja, de nem marad sok MSM.

Tartalmazza a sört és a teát

Mind a 10 ounce pohár sört, mind a 7 uncia teát tartalmaz 0,3 mikrogramm biotint tartalmaz. A tea jobb forrása az MSM-nek, 0,3 ppm – 0,3 milligramm literenként – míg a sör alig 0,2 ppm vagy 0,2 milligramm literenként. Mivel az MSM gyorsan felmelegszik gázzal, az ital elkészítéséhez szükséges főzési folyamat az MSM néhány elveszését okozza, mielőtt fogyasztaná.