Női midriff gyakorlatok

A muffin tetejétől a bikini testig szürcsös munkát igényel. A központi gyakorlatok hangot adnak és meghúzzák a hasát, amely elegáns karcsúságot biztosít Önnek azoknak a felsőknek és formájú pólóknak. Ha extra hashajtót visz a hasi területre, akkor kombinálnia kell a diétát a testmozgási programjával, ha a karcsú szűkület a cél. Mindenképpen ellenőrizze az orvosi szolgáltatóval, mielőtt bármilyen új edzésprogramot elkezdenél.

Feküdjünk lefelé egy stabilitási labda mentén, karjainkat tereljük, és a kezünket a padlóra helyezzük, a váll szélességét egymástól. Húzza ki a lábad mögött, egyensúlyozva a lábujjaidon. Exhale és összehúzza a hasizmokat. Lélegezz normális körülmények között, miközben a kezét előre járja, amíg csak a térd és a sötétje van a stabilitási labdán. Testének egyenesen kell lennie. Kihúzzon, térdre tegye a mellkasodat, ami a labdát előretolja. Belélegzés és kilégzés. Belégzéskor tekerje vissza a háttámlát, és visszaküldi a testét egyenes, deszka helyzetbe.

A csík elérése az alaplemez gyakorlatának változata. Teljes egészében működik az ab területén. A padlóról lefelé nézzen, egyensúlyozza magát az alkarján és lábujjával, karjaival a váll szélességével. Hátra tartva egyenesen, emelje fel és nyújtsa ki a jobb karját a teste előtt, miközben felemeli a bal lábát és a lábujjaidat irányítja mögötted. Tartsa 10 másodpercig. Lassan engedje le a végtagokat, és ismételje meg a másik végét. Végezzen 10 ismétlést.

Feküdj a hátadon a padlón. Hajtsa karjait és lábát, tenyerével felfelé. Emelje fel a fejedet és a végtagokat a padlóról. Húzza a jobb karját és a bal lábát a törzs fölé. Röviden tartsd. Lassan engedje le a karját és a lábát. Ismételje meg a másik oldalon. Folytassa a gyakorlatot, váltakozva előre-hátra mindkét oldalon. A kihívást sokkal nehezebbé tegye, ha nem hagyja, hogy a fejed, a karok és a lábak érintkezzenek a padlóval az ismétlések között. A gyakorlat könnyebbé tételéhez tartsa a fejét a padlón, és csak váltakozó karokat és lábakat emelje fel.

Feküdj a hátadon, a lábad felemelt, a lábad párhuzamosan a mennyezettel. Tartson orvosi labdát a kezedben, teljesen nyújtsa karjait a mellkasod fölé. Ha egyenesen tartja a lábát, emelje fel a vállát a padlóról, és tolja a labdát a lábujjához. Nyomja szorosan a testét egy másodpercig. Lassan engedje le magát, és ismételje meg. Végezzen öt ismétlést.

Stabilitási térd térddúcok

Plank Reach

Crossover Crunch

Orvosi Ball Toe Touch Crunch