Sétálj a lábad hangjára

A mai nap és korban sokan a nap nagy részét ülő ülésen tölti el, akár otthon dolgozik, akár otthon is. Fontos azonban, hogy felszabaduljunk az üléseinkről, és naponta legalább 10 000 lépést tartsunk, hogy egészségesek maradhassanak. Ez körülbelül 5 mérföld. Sétálhatsz a lábak hangosításához, és javíthatsz magadról. A gyaloglás egy alacsony hatású gyakorlat, amelyet mindenki hasznára válhat. Vannak olyan kreatív séta-technikák is, amelyeket tehetünk, hogy a sétáló edzésünk érdekesebb és hatékonyabb legyen.

Oldallépés

Ki mondja, hogy mindig előre kell lépnie? Az oldalsó léptetés új utakon fogja kihívni a lábadat, a csípődet, a belső és külső combokat és a borjakat. Ha egy futópadon tartózkodik, helyezze egyik kezét az Ön előtt lévő sínre, a másik pedig egy sínre az oldalára. Kapcsolja be az oldalát, és mindenképpen járjon egyenlő idő alatt mindkét oldalon, hogy egyensúlyba hozza az edzés egész testét.

Séta felfelé mind hátra, mind előre

A felfelé járás mind hátra, mind előrefelé növeli az edzés intenzitását, és segít a négyfogú, a glutation és a borjak hangzásában. Ha sétálsz egy futópadon, állítsd a legmagasabb meredekségre, és haladj előre 3,0-as sebességgel, és hátra 2,5-es sebességgel. Ha ez túl nehéz, csökkentsük a lejtést vagy csökkentsük a sebességet. Ha kívül vagy hátrafelé, vigyázz magadra. Gyorsan pillantás a vállára, és elkerüljék a lyukakat.

Interval képzés

A futópadon és a külsõ idõközönkénti edzés segít abban, hogy a gyalogos edzés új magasságokba kerüljön, több kalóriát égetõen, szívvel szivattyúzzon és lábait égesse. Lényegében az intervallumképzés magában foglalja az edzés intenzitását. Kezdje ötperces bemelegítéssel kényelmes tempóban. Kövesse a melegedést egy gyors séta után öt vagy tíz percig. Keményen kell lélegezni, de nem olyan nehéz, hogy ne folytathassa a beszélgetést. Lassú és élénk séták között váltakozhat. Ha sétálsz egy futópadon, hajtson végre különböző lejtőket, hogy utánozzon felfelé és lefelé hegyekre. Kezdje a 20 perces rutinnal, majd 60 percig.

Keresse meg az Inspirációt

A gyaloglás és a gyakorlás általában néha nehéz feladatnak tűnhet. A gyaloglás élvezetesebbé tételéhez sétálj egy barátoddal vagy egy embercsoporttal. Motiválni egymást, hogy hozzon létre egy rutint, és ragaszkodni hozzá. Édes játéklistát is készíthet, amellyel meghallgathatja, miközben sétál, és megváltoztathatja útvonalát, hogy friss dolgokat tartson. Válassz olyan útvonalakat, amelyek érdekes tájakkal és dombokkal rendelkeznek, ha lehetséges, hogy segítsenek a lábak hangosításában. Ha művészi gondolkodásúak vagyunk, hozhatunk magunkkal fényképezőgépet és megtekinthetünk minden sétát, mint egy új hely felfedezésére és gyönyörű képek készítésére. Ne feledje magát élvezni.