Tippek a magas növekedésről

Az emberek a gyermekkorban és a pubertáson keresztül termesztik a legtöbbet, csak azt követően, hogy csak minimális nyereséget érnek el. A legtöbb gyermeknek szüksége lesz szülei segítségére ahhoz, hogy elérje maximális magasságát. A magas növekedés érdekében a gyermekeknek kerülniük kell a kábítószereket és a természetellenes felszereléseket, annak ellenére,

Adj gyermeke tápláló táplálékát enni. Ide tartoznak a fehérjék, gyümölcsök, zöldségek, kalcium és zsírok. A legjobb fehérjék fehér hús csirke, hal és szója. A vörös hús sok fehérjét tartalmaz, de tele van telített zsírokkal, ami egészségügyi problémákat okozhat. A gyermeknek legalább két adag friss zöldséget és naponta egy adag friss gyümölcsöt kell tartalmaznia. A kalcium elengedhetetlen a termesztéshez – a tej, a sajt és a joghurt kielégíti ezeket az igényeket. A zsírok elengedhetetlenek a növekedéshez, de nem az állati termékekből származó zsírok. A telítetlen zsírok, mint az avokádóban találhatóak, segítenek a sűrű tápanyagok biztosításában, amelyek segítenek egyéni nyereségméretnek és -erőnek. A gyerekeknek minden nap hat palack vizet kell itatni.

Írja le gyermekének esti óráját a naptárban, és győződjön meg róla, hogy ragaszkodik hozzá. Ez fontos lépés a csúcsmagasság elérésében. A test jelentős pihenést igényel gyermekkorban és a korai tizenéves években, és kényelmes ágyon alszik. Legalább 8 óra éjszakánként szükséges, mielőtt a pubertás és a gyermeke a tinédzser éve alatt elérné a teljes (legalább 6 óra) minimális magasság elérését.

Tanulj a gyermek nyújtási gyakorlataihoz, hogy elérje a maximális magasságot. Gyakorlatok, mint az ágyéki híd, a macska nyújthatják, a szuper kobrát és az egylábú nyúlvány segíthet az izmok nyújtásában és a gerinc megnyújtásában. Ez segíteni fogja a gyermeket a magasságában állni, anélkül, hogy felborulna. A húzózsinórról való lefüggönyés és a húzózsinór használata szintén segít a gyermek testtartásában.

Vezesse gyermekét a légzésgyakorlatokon, hogy elérje a maximális magasságot. A gyermeke lassan lélegezze be az orrát, ahogy ezt teszi. Tartsa vissza a lélegzetét még 3 másodpercig, majd lassan izzadjon az orrán. Az ilyen légzés kb. 2-3 percenként minden órában segít a vérkeringésnek, és segít a gyermeknek a maximális magasság elérésében.