Top 10 szőrtelenítő termék

A haj megtörténik, és az történik, hogy minden testzsinór felszolgálja a rengeteg értékes ápolás időtartamát, függetlenül attól, hogy a lábát borotválitod, vagy a karokat eltávolodod krémmel. Mivel mindenki haját, preferenciáját és költségkeretét különbözteti meg, a kísérletezés a legjobb választás a leghatékonyabb termékek megtalálására az Ön számára. A tökéletes simítás érdekében vegye figyelembe a szépségszalonok tanácsát, akik 10 legjobb szőrtelenítő termékeket irányítanak a piacon.

Kritikusan elismert krémek

Nőies nap “a Nair Silky Sensations hatékonyságát és gyorsaságát büszketi, amely csak 3 percet vesz igénybe a haj eltávolításában.A szépség szakértők különösen dicsérik a termék hidratáló szója és gránátalma kivonatait és csábító szagát.A” Good Housekeeping “javasolja a Veet Hair Removal Gel Cream – – ami a szőrzetet egy hasonló 5 perc alatt feloldja – különösen az alkarhoz.

Jó állapotú borotvák

A 2013 júliusi kiadásában az Oprah “O” magazinja dicsérte a Schick Hydro Silk borotvát, megemlítve a megfizethető árat és a hatékony nedvességcsíkot, amely lehetővé teszi, hogy borotvakrém nélkül menjen. A másik öt lapos borotva, a Venus Embrace, a Good Housekeeping hivatalos weboldalának címét “nyerte” meg, amely a termék nehezen navigálható területeken is tökéletes borotválkozást tesz lehetővé.

Ez a viasz

Az “O” a Remington Electric tekercses viasz készletet ajánlja a nem rendeltetésszerű működés és a tartós eredmények miatt, amelyek akár három hétig is megtarthatják a hajszálakat. Bár az ár körülbelül kétszeresére kerül forgalomba, a “Good Housekeeping” a Bliss Poetic Waxing Kit-et “must” -nek ajánlja, a termék egyszerű használatáért és a bőr-hidratáló elő- és utóviaszoló olajok felvételéért.

Nagy Gadgets

Krista Bennett DeMaio, a “Redbook” szépségszerkesztője a csúcsminőségű – de meglehetősen drága – Silk ‘n Sensepil otthoni lézeres szőrtelenítő rendszer bajnoka, amely egyszerű, fájdalommentes és hatékonyabbá teszi a terméket. Egy alacsonyabb technológiai lehetőség mellett a magazin a Smooth Away padot ajánlja a gyakorlatilag fájdalommentes kézi eltávolításhoz.

Az arc számára

A “Női Nap” magazin ötpontos pontozási mutatója szerint a Nair Face Wax Strips és a Sally Hansen Pure Scent-sation Hair Remover for Face – mely 4,6 és 4,2 pontot ért el – a top- Ajak, álla és hajszálak eltávolítása. A bírálók szeretik a Nair terméket fájdalommentes akcióikért, és élvezhetik a Sally Hansen termékét kellemes illatának és gyors működésének.