Top 10 tánc fitness dvd

Ha a táncparketten szeretne edzeni, akkor az alábbi táncos fitness DVD-k egyike arra ösztönözhet, hogy izzadjon, groove és cseppentsen néhány kilót, miközben növeli a szív-és érrendszeri fitnesst. Mindezek az edzések az Amazon.com szerint erős eladók, és mindegyiknek megvan a maga erőssége és gyengesége.

A Zumba egy latin-táncos edzésprogram. A Zumba Fitness egy “Total Body Transformation” DVD-készletet kínál, amely négy DVD-t és hat edzést tartalmaz, valamint Zumba tonizáló botokat – amelyek alapvetően könnyű súlyúak. A csomag tartalmaz egy intro DVD-t, amely lebontja a mozgásokat, valamint egy élő osztályt, kardio pártot, 20 perces expressz edzést, valamint egy szobrászati ​​és hangfelvételi DVD-t. Van még egy Zumba DVD-készlet 2004-ben, amely még mindig az Amazon legnagyobb értékesítője . A régebbi kiadás egy négy lemezes készlet, beleértve a kezdő, a közbülső, a fejlett és az absz / nadrágot / combot. Ebben a DVD-n nincsenek tonizáló botok. Ez a készlet jobban megfelel a kezdőknek, mint a komoly Zumbaholicsoknak. Bár a Zumba osztályok hetente becslések szerint 6 millió embert tudnak az edzőterembe vonni, a DVD-k nem tudják elkapni az élő osztály energiáját.

Jennifer Galardi hat táncos edzéses videót játszik, köztük a “Táncolt inches: Hip Hop Party” és a “10 perces megoldás: Fat Blasting Dance Mix”. Ez a két videó olyan szórakoztató táncmozdulatokat kínál, . Galardi követése és oktatása szórakoztató és egyszerű követni, de a DVD-k legnagyobb kihívása szellemi: Más szóval, hacsak nem kivételes táncos vagy, több kísérletet is igényel ezekkel a DVD-kkel, mielőtt elsajátítaná az összes rutint.

Ha fitness-t vagy táncot kezdesz, a “Prevention Fitness Systems: táncoljátok meg magatokat” Marie Forleo-val, a “Dance Fitness for Beginners MaDonna Grimes: African Beat, Latin Heat” és a “Sweatin teljes gyűjteménye a régiekhez” Minden olyan belépő szintű edzést kínál, amely mozgásban van. Ha tapasztalt táncos keresi a kihívást, ezek a DVD-k elviselnek titeket, de ha csak kezdesz és szeretnél élvezni magát, amíg dolgozol, akkor a megfelelő helyen vagy.

A tapasztalt táncos, vagy a táncos, aki nem bánja a kihívást, nézze meg az “Element: Ballet Conditioning” és a “Dirty Dancing hivatalos tánc edzés.” Elise Gulan, tapasztalt balett, tap és jazz táncos, vezeti a balett videó . Ez az edzés nem intenzív kardio-robbanás – a hangsúly inkább az erősítésre és a tónusra. A “Dirty Dancing hivatalos edzés” több táncorientált és kevésbé fitneszközpontú, mint a többi, ezen a listán szereplő videó. A DVD olyan rövid, koreografált szegmenseket tanít, amelyeket a film dalaiból is használhat. Ha érdekel a 60-as évek táncmozgásai, vagy ha valaha is küzdöttél Patrick Swayze jazz-sétaért a film döntőjében, ez a DVD az Ön számára.

A Sports Unlimited weboldal szerint a “Shaun T Hip Hop Abs” a legjobb edzéstervező DVD. Ez a készlet három edzéssel, a Fat Burning Cardio, az Ab Sculpt 2 és a Total Body Burn 2. Ez a videó kemény – ez egy komoly edzés, és valószínűleg nem a legjobb választás egy teljes kezdő vagy valaki számára, aki nem lelkes a gyakorlatban .

Zumba

latin

Kezdő-barát

Különlegesség

Kihívást jelentő